Ridetimene

Ridetimene

 

For mange av våre ryttere så er ridetimen ukas høydepunkt. Det gir oss masse inspirasjon. Vi gjør vårt ytterste for at det skal bli en god opplevelse og en effektiv treningsøkt hver gang. Ridetimene foregår på en stor utendørs ridebane, ridestier i . skogen og på gårdsveien. Husk klær etter vær!

 

Vi har rullestolrampe (for av- og påstigning av hest), handicap- bad og oppvarmet venterom.

 

 

Noen glimt

RIDETIMER

 

Pasientene får bidrag til inntil 30 behandlinger på en henvisning som varer i ett kalenderår. En ridetime varer i 30 minutter. I tillegg er det 10 minutter til av og påstigning.

 

Timene følger som regel skoleåret og rytterne vil få en oversikt over hvilke datoer som gjelder for hvert semester (høst og vår).

 

Stort sett stiller vi med egne utdannede leiere som kjenner hestene og ridestedet godt. Noen ryttere vil kunne ha behov for to eller flere assistenter, avhengig av balanse og styrke. I enkelte tilfeller avtaler vi at rytteren tar med egen leier.

 

Husk egnet og godt fottøy!

Alle kan låne hjelm hos oss. Hvis dette er en behandlingsform man ønsker å fortsette med, anbefaler vi at man kjøper sin egen hjelm etter hvert.

 

Foreldre og andre som følger til ridetimen har tilgang til en varmestue i tilknytning til stallen. Stort sett kaffe til de som vil ha;)

 

 

Faktura for ca 15 ridetimer vil bli tilsendt i forkant eller i begynnelsen av semesteret. Det vil si i august / september og i januar/ februar.

Hjelm og ridesko/ støvler med en liten hel er fint å gå til innkjøp av etter hvert.

twitter
facebook
e-post

E-post:

Copyright @ All Rights Reserved

Adresse:

Vestfold Terapiridning AS

Opprannveien 126,

3175 Ramnes

Følg oss: